Verhuiscode of verhuizen?

Wat is een verhuiscode of token?

Het verhuizen van je domein:
Als je je domeinnaam wilt verhuizen naar een andere provider dan heb je daarvoor een verhuiscode (token) nodig. Op basis van de verhuiscode wordt gecontroleerd of jij de eigenaar van de domeinnaam bent en of de domeinnaam verhuist mag worden.

Verhuiscode aanvragen
Verhuis je je domeinnaam naar een andere provider, dan ontvang je de verhuiscode van je provider per e-mail. Let op: de website leverancier ontvangt deze code niet, alleen jij als domein houder ontvangt deze.

Domeinnaam opzeggen voor verhuizing
Geef bij je opzegging bij je provider aan dat je de domeinnaam wilt verhuizen. Je producten blijven actief tot het einde van je looptijd. Hoe lang of per wanneer dat is dien je zelf in de gaten te houden.

Ontvangstbevestiging?
Zodra je provider de opzegging heeft ontvangen stuurt men een bevestiging naar je e-mailadres. Heb je deze e-mail met je verhuiscode na tien werkdagen nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op om je te begeleiden bij dit proces. Indien je later alsnog besluit om niet (meer) te verhuizen dan dien je zelf in contact te treden met je hosting provider, dit kunnen wij helaas niet voor je doen.

Informatie van de huidige provider & website leverancier: de huidige provider en website leverancier zijn gehouden om jou alle relevante informatie te verstrekken die gemoeid gaan met het verhuizen van je domein. Denk hierbij aan de effecten van de verhuizing zoals mail, inhoud van contracten, copyright zaken en zo meer.

Start je verhuizing ruim op tijd, maak tijdig een afspraak met ons
Wij adviseren je om de verhuizing ruim voor het einde van de looptijd van je hostingpakket te starten. Je hebt dan genoeg tijd om alles te regelen en je website te laten ontwikkelen, terwijl je domeinnaam, e-mail (en website) online blijven staan bij je provider. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je domein(en) en e-mail.

Email nieuwe hosting
Van ons ontvang je ruim op tijd de nieuwe instellingen voor de mail en ondersteunen we je naar behoefte. Door middel van een screencast en instructie via mail bent u zelf in staat om de nieuwe instellingen te activeren. Indien u hulp nodig heeft dan kunt u dit ruim van te voren aangeven voorafgaand aan de verloopdatum van uw oude contract.
 


Laat uw reactie achter

Zoeken:

Neem vandaag contact op:

👌👍 Nice! 😉 ... See MoreSee Less

** EEN FEESTELIJK HISTORISCH MOMENT! ** Vanaf vandaag mogen wij ons de trotse bezitters van de Roerdinkhof App noemen, een historisch moment! :-) De Roerdinkhof app bedient onze gasten van extra comfort en gemak, voorziet hen van nabij gelegen routes op basis van GPS. De app bevat onze actuele menukaart, welke buiten onze accommodatie zelfs zonder internet verbinding kan worden geraadpleegd, zodat men tijdens/na het fietsen of wandelen aan de Duitse grens alvast het menu kan uitkiezen voor de lunch of het diner in het boerderijrestaurant, of het ontbijt voor de volgende dag. Door middel van gerichte berichten voorzien we onze gasten van de juiste tips en informatie. Verblijft u op de camping? Of in onze B&B of groepsaccommodatie/vakantiehuis? Elke gast ontvangt die informatie die voor hen van toegevoegde waarde is. Gisteren is de app gratis beschikbaar gekomen voor Android (in de Play Store) en voor Apple (in de Apple Store). U kunt app vinden op de naam Roerdinkhof. ** LEUKE KENNISMAKINGSACTIE T/M 31 MEI 2017 ** De eerste 100 bezoekers die de Roerdinkhof app laat zien dat hij of zij hem gedownload heeft op zijn of haar mobiel bij ons op de Roerdinkhof, krijgt een gratis kopje koffie/thee/capuccino met appelgebak voor twee personen;-) De 50ste en 100ste deler krijgt een boerendagmenu voor twee personen inclusief twee consumpties :-) Op onze nieuwe folder en websites komen de QR-codes te staan waarmee de app rechtstreeks kan worden gedownload. De app wordt voortdurend geactualiseerd. Alles is mogelijk gemaakt door Ellis Garstenveld van GeniusApps.nl uit Winterswijk. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Delen vinden we leuk :-) Groetjes Gerhard Huetink​ en Christina Nina​.

View on Facebook

Goede hosting?

SoHosted webhosting banner 336x280

Nieuwsarchief: