Gratis professionele bedrijfsfilm t.w.v. 1.500 euro – actie voorwaarden

  • -

Gratis professionele bedrijfsfilm t.w.v. 1.500 euro – actie voorwaarden

Wilt u een professionele bedrijfsfilm laten maken voor uw website, vrij voor gebruik op YouTube, Vimeo, LinkedIn, Facebook, Google+ of andere kanalen? Dat kan!

De actie voorwaarden zijn: 

Mogelijk is uw website wat verouderd (deze dateert van in of voor 2014) en voldoet deze nog niet aan de nieuwste eisen voor mobiele apparaten. Of u heeft in uw kring ondernemers gezien die dit probleem kennen. Wanneer u uw eigen website of deze van een netwerk relatie laat vernieuwen via GeniusApps, dan maken we een professionele bedrijfsfilm t.w.v. 1.500 euro voor u of uw netwerk relatie. We hebben een aantal voorbeelden op aanvraag beschikbaar.

Deze actie geldt tot 14 november 2016 en wordt weg gegeven aan maximaal 5 bedrijven.

Aanmelden? 

Vul het contactformulier in op onze website, met de vermelding “Gratis bedrijfsfilm en nieuwe website”.

Enkele voorbeelden van websites die u voor gingen:


Neem vandaag contact op:

Goede hosting?

SoHosted webhosting banner 336x280

👌👍 Nice! 😉 ... See MoreSee Less

** EEN FEESTELIJK HISTORISCH MOMENT! ** Vanaf vandaag mogen wij ons de trotse bezitters van de Roerdinkhof App noemen, een historisch moment! :-) De Roerdinkhof app bedient onze gasten van extra comfort en gemak, voorziet hen van nabij gelegen routes op basis van GPS. De app bevat onze actuele menukaart, welke buiten onze accommodatie zelfs zonder internet verbinding kan worden geraadpleegd, zodat men tijdens/na het fietsen of wandelen aan de Duitse grens alvast het menu kan uitkiezen voor de lunch of het diner in het boerderijrestaurant, of het ontbijt voor de volgende dag. Door middel van gerichte berichten voorzien we onze gasten van de juiste tips en informatie. Verblijft u op de camping? Of in onze B&B of groepsaccommodatie/vakantiehuis? Elke gast ontvangt die informatie die voor hen van toegevoegde waarde is. Gisteren is de app gratis beschikbaar gekomen voor Android (in de Play Store) en voor Apple (in de Apple Store). U kunt app vinden op de naam Roerdinkhof. ** LEUKE KENNISMAKINGSACTIE T/M 31 MEI 2017 ** De eerste 100 bezoekers die de Roerdinkhof app laat zien dat hij of zij hem gedownload heeft op zijn of haar mobiel bij ons op de Roerdinkhof, krijgt een gratis kopje koffie/thee/capuccino met appelgebak voor twee personen;-) De 50ste en 100ste deler krijgt een boerendagmenu voor twee personen inclusief twee consumpties :-) Op onze nieuwe folder en websites komen de QR-codes te staan waarmee de app rechtstreeks kan worden gedownload. De app wordt voortdurend geactualiseerd. Alles is mogelijk gemaakt door Ellis Garstenveld van GeniusApps.nl uit Winterswijk. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Delen vinden we leuk :-) Groetjes Gerhard Huetink​ en Christina Nina​.

View on Facebook