B&B en Groepsaccommodatie/mini camping Roerdinkhof.nl gaat online met nieuwe mobiele website

  • -

B&B en Groepsaccommodatie/mini camping Roerdinkhof.nl gaat online met nieuwe mobiele website

Na het geven van 2 leuke webshops in de oudste schuur van Nederland (1544) op Roerdinkhof, raakte ik met Gerhard aan de praat. We kennen elkaar al zo’n 2 jaar, waarbij Gerhard trots zijn verblijf aan mij liet zien. Van de mini-camping tot de B&B tot aan het toen in wording zijnde bedrijfsrestaurant. Dat leek mij nu een mooie plek voor het geven van trainingen! Zo gezegd, zo gedaan.

Een niet al te grote ruimte, geschikt voor groepen tot ongeveer 20 deelnemers, ideaal voor mijn “Stoeien met WordPress” workshop. De reacties van de workshop deelnemers waren erg positief en dit maakte het geven van deze workshops op een zo’n mooie locatie uniek. Dit gaat dus vaker herhaald worden. Zie hieronder een foto:

afb1

Uiteindelijk mochten we voor Roerdinkhof.nl ook een geheel nieuwe website gaan maken. Dit is gelukt, in slechts 3 dagen tijd! Door intensief samenwerken, korte lijnen en (ondanks dat de oude site plots niets meer deed) het zorgen voor invulling van de site op basis van een backup van teksten en plaatjes in een Word-bestand. Een uitdaging;-)

Het resultaat en verschil zie je hieronder! Links de oude website, rechts de nieuwe website. Geschikt voor alle (mobiele) apparaten, voorbereid op nieuwe ontwikkelingen in de toekomst.

Screenshot_20160323-143750 Screenshot_20160418-112407

Hieronder een kort filmpje (30 seconden) van deze nieuwe website:

Je kunt bij Roerdinkhof terecht voor een ontspannen vakantie, met legio recreatie mogelijkheden in de omgeving, het mooie Winterswijk-Woold. Naast een heleboel mooie fietsroutes en wandelroutes, is er voor de kinderen ook van alles te doen.

En mocht je eens een leuke training / workshop willen geven, ik kan je deze locatie van harte aanraden!


Neem vandaag contact op:

Goede hosting?

SoHosted webhosting banner 336x280

👌👍 Nice! 😉 ... See MoreSee Less

** EEN FEESTELIJK HISTORISCH MOMENT! ** Vanaf vandaag mogen wij ons de trotse bezitters van de Roerdinkhof App noemen, een historisch moment! :-) De Roerdinkhof app bedient onze gasten van extra comfort en gemak, voorziet hen van nabij gelegen routes op basis van GPS. De app bevat onze actuele menukaart, welke buiten onze accommodatie zelfs zonder internet verbinding kan worden geraadpleegd, zodat men tijdens/na het fietsen of wandelen aan de Duitse grens alvast het menu kan uitkiezen voor de lunch of het diner in het boerderijrestaurant, of het ontbijt voor de volgende dag. Door middel van gerichte berichten voorzien we onze gasten van de juiste tips en informatie. Verblijft u op de camping? Of in onze B&B of groepsaccommodatie/vakantiehuis? Elke gast ontvangt die informatie die voor hen van toegevoegde waarde is. Gisteren is de app gratis beschikbaar gekomen voor Android (in de Play Store) en voor Apple (in de Apple Store). U kunt app vinden op de naam Roerdinkhof. ** LEUKE KENNISMAKINGSACTIE T/M 31 MEI 2017 ** De eerste 100 bezoekers die de Roerdinkhof app laat zien dat hij of zij hem gedownload heeft op zijn of haar mobiel bij ons op de Roerdinkhof, krijgt een gratis kopje koffie/thee/capuccino met appelgebak voor twee personen;-) De 50ste en 100ste deler krijgt een boerendagmenu voor twee personen inclusief twee consumpties :-) Op onze nieuwe folder en websites komen de QR-codes te staan waarmee de app rechtstreeks kan worden gedownload. De app wordt voortdurend geactualiseerd. Alles is mogelijk gemaakt door Ellis Garstenveld van GeniusApps.nl uit Winterswijk. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Delen vinden we leuk :-) Groetjes Gerhard Huetink​ en Christina Nina​.

View on Facebook