Wat kunt u zelf in uw website?

U kunt u na uitleg door ons en in sommige gevallen met behulp van een instructievideo:

  • widgets beheren en aanpassen / veranderen van positie
  • teksten en afbeeldingen wijzigen in pagina’s en berichten
  • berichten en pagina’s aanmaken
  • het website menu aanpassen naar wens
  • contactgegevens of velden wijzigen in het contactformulier

Wij raden u af om (ook om de geldigheid van het totaal ontzorgd pakket te  garanderen):

  • Thema instellingen te wijzigen die u niet goed beheerst en kent
  • Plugins te installeren, te wijzigen, de-activeren of her-activeren
  • WordPress, thema en plugins zonder overleg met ons te updaten

Alle problemen veroorzaakt door 1 van bovenstaande acties vallen onder uw eigen verantwoordelijkheid, waarbij GeniusApps bij herstel extra kosten zal berekenen om de daardoor veroorzaakte problemen te herstellen. Dit geldt ook voor eerder verrichte werkzaamheden die opnieuw moeten worden uitgevoerd.

Zie ook de pagina http://www.geniusapps.nl/algemene-voorwaarden/ zoals deze op uw opdrachtbevestiging / orderbevestiging en factuur werd vermeld.


Neem vandaag contact op:

Goede hosting?

SoHosted webhosting banner 336x280

👌👍 Nice! 😉 ... See MoreSee Less

** EEN FEESTELIJK HISTORISCH MOMENT! ** Vanaf vandaag mogen wij ons de trotse bezitters van de Roerdinkhof App noemen, een historisch moment! :-) De Roerdinkhof app bedient onze gasten van extra comfort en gemak, voorziet hen van nabij gelegen routes op basis van GPS. De app bevat onze actuele menukaart, welke buiten onze accommodatie zelfs zonder internet verbinding kan worden geraadpleegd, zodat men tijdens/na het fietsen of wandelen aan de Duitse grens alvast het menu kan uitkiezen voor de lunch of het diner in het boerderijrestaurant, of het ontbijt voor de volgende dag. Door middel van gerichte berichten voorzien we onze gasten van de juiste tips en informatie. Verblijft u op de camping? Of in onze B&B of groepsaccommodatie/vakantiehuis? Elke gast ontvangt die informatie die voor hen van toegevoegde waarde is. Gisteren is de app gratis beschikbaar gekomen voor Android (in de Play Store) en voor Apple (in de Apple Store). U kunt app vinden op de naam Roerdinkhof. ** LEUKE KENNISMAKINGSACTIE T/M 31 MEI 2017 ** De eerste 100 bezoekers die de Roerdinkhof app laat zien dat hij of zij hem gedownload heeft op zijn of haar mobiel bij ons op de Roerdinkhof, krijgt een gratis kopje koffie/thee/capuccino met appelgebak voor twee personen;-) De 50ste en 100ste deler krijgt een boerendagmenu voor twee personen inclusief twee consumpties :-) Op onze nieuwe folder en websites komen de QR-codes te staan waarmee de app rechtstreeks kan worden gedownload. De app wordt voortdurend geactualiseerd. Alles is mogelijk gemaakt door Ellis Garstenveld van GeniusApps.nl uit Winterswijk. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Delen vinden we leuk :-) Groetjes Gerhard Huetink​ en Christina Nina​.

View on Facebook