Om tureluurs van te worden;-)

  • -

Om tureluurs van te worden;-)

Echt scoren bij jouw sportclub? Breng het idee in van dit leuke artikel! 🙂

Bij hoeveel groepsapps ben jij aangemeld? Word je niet tureluurs van al die berichten? Dat kan anders! Je wilt niet alle reacties van anderen en zou het liefst uit 1 of meer groepsapps stappen? Dan moet je echt verder lezen.

Vaak ontstaan dergelijke groepsapps vanuit meerdere sportteams bij jouw sportclub. In geval van kinderen heb je misschien naast de groepsapp van je eigen team ook nog de groepsapp van je zoon of dochter. Pff. Als dat zo is, dan is jouw sportvereniging kandidaat voor een eigen verenigingsapp! Waarbij iedereen in 1 keer een bericht ontvangt als er afgelastingen zijn of ander belangrijk nieuws.

Teamleden zijn ook heel mooi weer te geven, met bijvoorbeeld een link naar de eigen social media.

Bovendien is het leuk dat van jouw sportclub de social media tijdlijnen van Facebook en Twitter direct vanuit de app te bekijken zijn. Je club bereikt automatisch meer volgers op deze kanalen, omdat de allereerste keer de bezoeker wordt gevraagd de pagina te liken of jouw club te volgen op twitter. Een enorme exposure dus, wat voor jouw club ongetwijfeld meer nieuwe leden zal geven.

Mooie video’s kunnen afgespeeld worden in 1 afspeellijst, helemaal vrij van reclame en banners. Foto’s worden als een mobiele diashow weergegeven op je telefoon. De routeplanner brengt je snel naar de vereniging waar tegen gespeeld wordt. Iedereen is op de hoogte van het laatste nieuws.

Programma’s en uitslagen zijn blijvend zichtbaar, ook al heb je eventjes geen internet verbinding.

Kortom: een heleboel interessante mogelijkheden dus! Ben jij degene die het lijntje graag legt?

Mail ons op info@geniusapps.nl onder vermelding van jouw clubnaam en je eigen naam.

We hebben dan wat leuks in petto voor je;-)


Neem vandaag contact op:

Goede hosting?

SoHosted webhosting banner 336x280

👌👍 Nice! 😉 ... See MoreSee Less

** EEN FEESTELIJK HISTORISCH MOMENT! ** Vanaf vandaag mogen wij ons de trotse bezitters van de Roerdinkhof App noemen, een historisch moment! :-) De Roerdinkhof app bedient onze gasten van extra comfort en gemak, voorziet hen van nabij gelegen routes op basis van GPS. De app bevat onze actuele menukaart, welke buiten onze accommodatie zelfs zonder internet verbinding kan worden geraadpleegd, zodat men tijdens/na het fietsen of wandelen aan de Duitse grens alvast het menu kan uitkiezen voor de lunch of het diner in het boerderijrestaurant, of het ontbijt voor de volgende dag. Door middel van gerichte berichten voorzien we onze gasten van de juiste tips en informatie. Verblijft u op de camping? Of in onze B&B of groepsaccommodatie/vakantiehuis? Elke gast ontvangt die informatie die voor hen van toegevoegde waarde is. Gisteren is de app gratis beschikbaar gekomen voor Android (in de Play Store) en voor Apple (in de Apple Store). U kunt app vinden op de naam Roerdinkhof. ** LEUKE KENNISMAKINGSACTIE T/M 31 MEI 2017 ** De eerste 100 bezoekers die de Roerdinkhof app laat zien dat hij of zij hem gedownload heeft op zijn of haar mobiel bij ons op de Roerdinkhof, krijgt een gratis kopje koffie/thee/capuccino met appelgebak voor twee personen;-) De 50ste en 100ste deler krijgt een boerendagmenu voor twee personen inclusief twee consumpties :-) Op onze nieuwe folder en websites komen de QR-codes te staan waarmee de app rechtstreeks kan worden gedownload. De app wordt voortdurend geactualiseerd. Alles is mogelijk gemaakt door Ellis Garstenveld van GeniusApps.nl uit Winterswijk. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Delen vinden we leuk :-) Groetjes Gerhard Huetink​ en Christina Nina​.

View on Facebook