De Farm&Country Fair gaat de toekomst in met een eigen app!

  • -

De Farm&Country Fair gaat de toekomst in met een eigen app!

Afgelopen vrijdag 16-06-2016 (mooie datum) werd officieel aangekondigd via Facebook dat de Farm&Country Fair in Aalten haar eigen app heeft gelanceerd. Wij zijn erg trots op het feit dat we deze app hebben mogen realiseren voor dit grootschalige achterhoekse evenement.

Maar liefst meer dan 400 standhouders zijn er te vinden op deze fair, die inmiddels al 21 jaar bestaat. Het aanbod is een mix van life-style, landleven, food, buiten leven, accessoires, voor jong en oud is er van alles te zien en te beleven. GeniusApps was ook ooit standhouder in 2011, alweer 5 jaar geleden. De binding met dit evenement blijft, vandaar dat we ontzettend blij zijn met de eer om deze app naar buiten te mogen treden.

Het publiek ondervindt veel profijt van deze app. Zo is 90 tot 95% van de informatie offline (zonder een internetverbinding) beschikbaar. Men kan snel navigeren naar belangrijke punten op het terrein, men ontvangt van de highlights tijdens het festival automatisch een melding op de mobiele telefoon en er is ook een mogelijkheid tot het indienen van noodgevallen, incidenten of het snel bereiken van de organisatie.

Verder zult u direct de Facebook en Twitter pagina van De Farm&Country Fair kunnen zien, zodra u deze opent in de app. De video’s in de app geven alvast de sfeer weer.

Deel dit bericht vooral zo veel mogelijk, zodat iedereen gemak heeft van deze app. Zie enkele foto’s hieronder:

 

Wij wensen iedereen veel plezier met deze app en tijdens 1 of meer van deze 3 dagen op 24, 25 en 26 juni. Wie weet kom je ons nog tegen!


Neem vandaag contact op:

Goede hosting?

SoHosted webhosting banner 336x280

👌👍 Nice! 😉 ... See MoreSee Less

** EEN FEESTELIJK HISTORISCH MOMENT! ** Vanaf vandaag mogen wij ons de trotse bezitters van de Roerdinkhof App noemen, een historisch moment! :-) De Roerdinkhof app bedient onze gasten van extra comfort en gemak, voorziet hen van nabij gelegen routes op basis van GPS. De app bevat onze actuele menukaart, welke buiten onze accommodatie zelfs zonder internet verbinding kan worden geraadpleegd, zodat men tijdens/na het fietsen of wandelen aan de Duitse grens alvast het menu kan uitkiezen voor de lunch of het diner in het boerderijrestaurant, of het ontbijt voor de volgende dag. Door middel van gerichte berichten voorzien we onze gasten van de juiste tips en informatie. Verblijft u op de camping? Of in onze B&B of groepsaccommodatie/vakantiehuis? Elke gast ontvangt die informatie die voor hen van toegevoegde waarde is. Gisteren is de app gratis beschikbaar gekomen voor Android (in de Play Store) en voor Apple (in de Apple Store). U kunt app vinden op de naam Roerdinkhof. ** LEUKE KENNISMAKINGSACTIE T/M 31 MEI 2017 ** De eerste 100 bezoekers die de Roerdinkhof app laat zien dat hij of zij hem gedownload heeft op zijn of haar mobiel bij ons op de Roerdinkhof, krijgt een gratis kopje koffie/thee/capuccino met appelgebak voor twee personen;-) De 50ste en 100ste deler krijgt een boerendagmenu voor twee personen inclusief twee consumpties :-) Op onze nieuwe folder en websites komen de QR-codes te staan waarmee de app rechtstreeks kan worden gedownload. De app wordt voortdurend geactualiseerd. Alles is mogelijk gemaakt door Ellis Garstenveld van GeniusApps.nl uit Winterswijk. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Delen vinden we leuk :-) Groetjes Gerhard Huetink​ en Christina Nina​.

View on Facebook